Kako vam tepisi mogu pomoći da prodate ili iznajmite stan za više para

  • 31.08.2020
Kako vam tepisi mogu pomoći da prodate ili iznajmite stan za više para

Nezavisno od toga da li imate stan koji želite da iznajmite ili prodajete svoj stan da biste kupili lepši, veći ili novi, sigurno je da želite da dobijete najbolju moguću ponudu za svoju nekretninu. 

Pored osnovnih stvari koje se tiču renovacije stana (higijensko krečenje, popravke svega što je neophodno i slično) poznato je koliko prvi utisak može da utiče na kupca.

Prvi utisak je taj koji može kupiti potencijalnog kupca ili osobe koja želi da iznajmi stan. Ukoliko je taj utisak “vau” i ono što sledi takođe nije loše (papirologija i drugi detalji po  stanu) onda će kupac sigurno biti spreman da izdvoji i nešto više para od početne cifre koju je zamislio. Ali, koji je to trik koji vam može pomoći da napravite taj vau efekat. Pretpostavljamo da ste već pogodili da su u pitanju tepisi.

Tepisi zaista mogu da ostave snažan prvi utisak

Tepisi imaju moć da transformišu prostor i samim tim koriste se kao sredstvo za ostavljanje snažnog prvog utiska.

Više o ovoj temu pisali smo na blogu u tekstu Kako transformisati dom uz pomoć tepiha.

Ako se efikasno odaberu, upare sa zavesama i drugim nameštajem ili, jednostavnije, osveže postojeći, tepisi ne samo da se ostvaruje odličan efekat, već se mogu i prikriti neki nedostaci poput izlizanog poda ili oštećenja na parketu. Jasno je da se svi nedostaci moraju predočiti kupcu/zakupcu, ali je ivek bolje kada oni ne dolaze u prvi plan.

Kako osvežiti stare tepihe

Postoje vrste tepiha i tepih staza koje se mogu prati i u mašini, a nakon pranja u sušilici mogu da izgledaju kao novi. Međutim, za neke vrste su potrebni posebni načini pranja ili su jednostavno preveliki i zato je za njih dobro da angažujete profesionalni tepih servis koji će to pranje preuzeti na sebe. Istovremeno, u profesionalnom servisu će najbolje znati kako koja vrsta tepiha može i treba da se održava.

Kako da čupavi tepisi ponovo postanu razbarušeni

Ako se vaš postojeći čupavi tepih nalazio na dosta prolaznom mestu, ili ima udubljenje koje je tokom godina ostalo od nameštaja koji je bio naslonjen na njega, vreme je da mu pomognete da vrati prvobitni izgled. Četkanje i usisavanje može da bude dovoljno za jedva spljošten tepih, ali dubokim udubljenjima treba više pažnje. Pokušajte da koristite sirće i vodu, led, peglu ili mašinu za sušenje veša da biste podstaknuli tepih da mu se vrati volumen i da ponovi dobije taj fluffy efekat koji je mnogima omiljen.

Nisu neophodni, ali mogu da naprave veliki uticaj

Dakle, nezavisno od toga u kom se gradu nalazite, da li se vaš oglas nalazi na kategoriji izdavanje stanova Niš ili prodaja stanova Beograd, tepisi vam možda nisu neophodni za uspešnu prodaju ili iznajmljivanje, ali vam zasigurno mogu obezbediti vau efekat koji podstiče bolju prodaju i može da izvuče više novca vašu nekretninu. Uz pomoć tepiha će vaš oglas biti primamljiviji još pri prvom gledanju na internetu, a postojanje istog u stanu će uneti doze topline i pomoći kupcu/zakupcu da se poveže sa nekretninom koju gleda.

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing